Palamut
Hesap Silme
Aşağıdaki işlem Palamut hesabını ve hesapla ilişkili uygulama verilerini kalıcı olarak siler.
Silinen veriler
Profil bilgileri, gönderiler, oylar, takip ilişkileri, kayıtlı kuponlar, bildirim tercihleri, tasarruf kayıtları ve ödeme kayıtları silinir. İşlem geri alınamaz.
Hesap silme aboneliğini iptal etmez. Otomatik yenilemeyi önce mağazadan kapatabilirsin: App Store / Google Play. Apple hesabında gerekirse yeniden doğrulama istenir.